Privétraining

Lessen maak ik op maat. Aangepast aan de specifieke behoeften van jouw en je hond. De lessen zijn gericht op het opbouwen van een band, vertrouwen hebben in elkaar, de hond leren lezen en de hond leren welk gedrag het gewenste gedrag is. Door met oefeningen en spelletjes de focus op het gewenste gedrag te leggen wordt het trainen een plezierige bezigheid.
Ik werk niet met aversieve middelen (slipketting, blafband, fysieke correcties e.d.), omdat dit niet bijdraagt aan het welzijn van de hond (en ook niet aan het bereiken van het doel). Uiteraard zorgt het stellen van grenzen voor een duidelijke communicatie, maar dat kan prima zonder al deze vervelende 'hulpmiddelen'. 

Gedragsgebegeleiding

Blauwe staarten:
Is het dagelijks leven voor jouw hond één grote uitdaging. Is het voor jou en je hond lastig of moeilijk om deel te nemen aan een groepsles. Valt hij uit naar andere honden en/of mensen? Jaagt hij op alles wat rijdt of rent. Wil jij weleens visite maar is je hond daar niet van gediend, dan kan ik je handvatten geven om (weer) met plezier met je hond samen te leven en er weer ontspannen op uit te gaan.  

 

Lichtblauwe staarten:
Wil je één op één leren in een dagelijkse omgeving en aan de slag met specifieke vragen waar jij met je hond tegenaan loopt (bijv. trekken aan de lijn, aandacht voor alles behalve voor jou, niet komen als je roept etc.) dan is privétraining misschien wel iets voor jou. Lekker buiten samen aan de slag.

 

Blauwe spikkel staarten
Je hebt geen specifieke vragen maar je wil samen met je hond plezierig trainen. Lekker buiten samen bezig zijn met allerlei leuke opdrachten waarmee je ook nog eens de band met je hond versterkt (onderweg gebruik maken van de gelegenheid om de wandeling echt samen met je hond te beleven). Ook dan kan je een privétraining boeken.

 

Pastelblauwe puppy staarten:
Zoek je begeleiding bij het opvoeden van je puppy passend bij jouw situatie met aandacht voor socialisatie en leren in jullie eigen dagelijkse omgeving. Wil je een goede vertrouwensband opbouwen met je pup zodat jullie samen sterk staan en alle uitdagingen in het dagelijks leven met plezier aangaan.

 

Rating: 0 sterren
0 stemmen

KvK: 86612220

contact:

info@deblauwestaart.nl

06 81367929

instagram: deblauwestaart